top view photo of people near wooden table

Affärsmöte lördagen den 11 mars

Jag hade ett möte idag med en person som äger ett stort företag, har mycket erfarenhet och vi diskuterade hur jag kan hjälpa honom med digitala lösningar. Det är för tidigt att nämna vilket företag personen representerar MEN…

Kära Gunnar,

Jag ville bara ta en stund för att uttrycka min djupa tacksamhet för att du valde att välkomna mig till din verksamhet och för att du tog dig tid att diskutera dina behov och önskemål med mig.

Det var en ära att få träffa dig och se förstahand hur du driver din verksamhet med passion och engagemang. Din feedback och insikt var ovärderlig för mig och jag är tacksam för det förtroendet du visade mig.

Jag är så glad att höra att du var nöjd med mina kunskaper. Jag är övertygad om att vårt samarbete kommer vara framgångsrikt och givande för oss båda.

Tack igen för att du gav mig möjligheten att lära känna dig och din verksamhet. Jag ser fram emot att arbeta med dig och stödja din framgång.