Fördelarna med PWA: Ingen 30% avgift till Apple och Google för försäljning av varor och tjänster

I dagens digitala värld är mobilapplikationer (Appar) en viktig del av företagets närvaro och försäljningsstrategi. Apple App Store och Google Play Store är två av de största plattformarna för att distribuera och nå ut till användare av mobiltelefoner. Men för många företag kan de 30% avgifterna som Apple och Google tar ut för varje försäljning vara en betydande kostnad. Här kommer Progressive Web Apps (PWA) in som ett attraktivt alternativ, eftersom de inte kräver några sådana avgifter. Låt oss utforska fördelarna med att välja PWA för försäljning av varor och tjänster.

Huvuddel:

  1. Ingen 30% avgift: En av de mest lockande fördelarna med PWA är att det inte finns några 30% avgifter för försäljning av varor eller tjänster. Med en PWA kan företag behålla hela vinsten från sina transaktioner istället för att dela den med plattformsägarna. Detta ger företagen möjlighet att öka sin lönsamhet och sänka sina kostnader, vilket kan vara särskilt värdefullt för små och medelstora företag.
  2. En enda kodbas för flera plattformar: En annan fördel med PWA är att de kan byggas med en enda kodbas som fungerar på olika plattformar och enheter. Det innebär att företag inte behöver investera extra tid och resurser i att utveckla och underhålla separata appar för iOS och Android. Genom att använda webbtekniker som HTML, CSS och JavaScript kan PWA fungera på olika operativsystem och webbläsare, vilket ger en mer kostnadseffektiv lösning för företag.
  3. Snabb och smidig användarupplevelse: PWAs är kända för att erbjuda snabba och smidiga användarupplevelser. De kan laddas direkt i webbläsaren utan att användaren behöver ladda ner och installera en separat app. Detta minskar friktionen för användarna och gör det enklare att komma igång. Dessutom kan PWAs använda funktioner som push-meddelanden och offline-åtkomst för att ge användarna en mer engagerande upplevelse.
  4. Bättre synlighet och tillgänglighet: PWA kan enkelt hittas via sökmotorer och länkas till direkt, vilket ger bättre synlighet för företagets varor och tjänster. Användarna kan snabbt komma till PWA genom att klicka på en länk eller en sökresultatsida, utan att behöva navigera genom appbutiker. Detta kan öka exponeringen för företaget och locka till sig nya kunder.

S