Vi utvecklar Progressiv Web Applicationer (PWA)

Som en ledande webbyrå specialiserar vi oss på att utveckla Progressive Web Applications (PWA), och vi tror starkt på deras överlägsenhet jämfört med nativa appar. En PWA kombinerar det bästa från webben och apputvecklingen för att erbjuda en enastående användarupplevelse över olika enheter.

För det första eliminerar PWA behovet av att utveckla separata appar för olika plattformar. Istället kan en enda PWA fungera på alla moderna webbläsare och enheter, oavsett om det är en mobil, surfplatta eller dator. Detta minskar utvecklingskostnaderna och sparar tid, samtidigt som det gör det enklare att underhålla och uppdatera appen i framtiden.

För det andra är PWA tillgängligt direkt via en webbläsare, vilket innebär att användarna inte behöver ladda ner och installera något från en appbutik. Detta eliminerar tröskeln för att prova en ny app och ökar antalet potentiella användare. Dessutom är PWA sökbara och indexeras av sökmotorer, vilket ökar synligheten och chansen att nå ut till en bredare publik.

En annan fördel med PWA är dess förmåga att fungera offline eller med dålig internetanslutning. Genom att använda webbläsarens cachningstekniker kan PWA ladda och spara viktiga resurser, vilket möjliggör en smidig användarupplevelse även när det inte finns något internet. Detta är särskilt värdefullt för användare som befinner sig i områden med begränsad täckning eller reser ofta.

Sist men inte minst är PWA lätta att uppdatera utan att användarna behöver ladda ner eller installera nya versioner. Genom att använda tjänstearbetare kan PWA automatiskt uppdatera sig självt i bakgrunden, vilket ger snabbare buggfixar och nya funktioner till användarna utan avbrott.

Sammanfattningsvis erbjuder PWA en kostnadseffektiv, tillgänglig, sökbar och offline-kapabel lösning för att leverera appar över olika plattformar. Som webbyrå är vi stolta över att erbjuda PWA-utveckling till våra kunder och hjälpa dem att nå en bredare publik med en användarvänlig och flexibel lösning.

Installera vår app och testa:
+ Navigera till webbx.nu i Safari på din iPhone.

+ Tryck på “Dela”-knappen längst ner på skärmen.

+ Skrolla till botten av menyn.

+ Tryck på “Lägg till på hemskärmen”-knappen.

+ Ange en titel för webbplatsen.

+ Se till att URL:en är korrekt (vanligtvis vill du att den leder till webbplatsens startsida).

+ Tryck på “Lägg till” och en ny ikon bör visas på din hemskärm.

Nu har du installerat vår App utan Appstore. Testa genom att klicka på Appikonen.