PWA och Push notiser


Varför det är viktigt att integrera push-notiser i ert PWA-ekosystem.

 Vad är en progressiv webbapp (PWA)? En progressiv webbapp kombinerar det bästa från webbplatser och mobilappar. Den levereras via webben men fungerar och känns som en vanlig app. PWAs är snabba, säkra och kan installeras på användarens startskärm för snabb åtkomst. De ger er möjlighet att nå ut till era kunder på ett sätt som tidigare bara var möjligt med mobila appar.

 Varför är push-notiser viktiga? Push-notiser är ett kraftfullt verktyg för att nå ut till era kunder och upprätthålla en stark och direkt kommunikation med dem. Här är några överväganden som gör push-notiser viktiga:

• Öka användarengagemanget: Med push-notiser kan ni skicka relevanta och personliga meddelanden till era användare. Det kan vara allt från erbjudanden och kampanjer till viktiga uppdateringar och nyheter om era produkter eller tjänster. Genom att hålla användarna uppdaterade och engagerade ökar ni deras intresse och lojalitet gentemot er verksamhetq.

• Förbättra konverteringar och försäljning: Push-notiser har en förmåga att omedelbart nå ut till användare och få deras uppmärksamhet. Genom att skicka målinriktade meddelanden om rabatter, specialerbjudanden eller nyheter om produkter kan ni öka möjligheterna till konverteringar och försäljning. Detta hjälper er att driva mer affärer och generera bättre resultat.

• Öka trafiken till er PWA: Genom att använda push-notiser kan ni locka användare till att återvända till er PWA. Meddelanden om nya innehållsuppdateringar, funktioner eller spännande evenemang kan skapa nyfikenhet och locka användare att besöka er webbapp regelbundet. Detta leder till ökad trafik och ökar chanserna till att användarna engagerar sig mer med er verksamhet.

Läs mer om PWA och Push notiser:


📢 Välkommen till vårt inlägg om progressiva webbappar (PWA) och push-notiser – en kraftfull kombination för att förbättra användarupplevelsen och engagera era kunder! Som en ledande webbyrå vill vi dela med oss av varför det är viktigt att integrera push-notiser i ert PWA-ekosystem.

✨ Vad är en progressiv webbapp (PWA)? En progressiv webbapp kombinerar det bästa från webbplatser och mobilappar. Den levereras via webben men fungerar och känns som en vanlig app. PWAs är snabba, säkra och kan installeras på användarens startskärm för snabb åtkomst. De ger er möjlighet att nå ut till era kunder på ett sätt som tidigare bara var möjligt med mobila appar.

🔔 Varför är push-notiser viktiga? Push-notiser är ett kraftfullt verktyg för att nå ut till era kunder och upprätthålla en stark och direkt kommunikation med dem. Här är några överväganden som gör push-notiser viktiga:

1️⃣ Öka användarengagemanget: Med push-notiser kan ni skicka relevanta och personliga meddelanden till era användare. Det kan vara allt från erbjudanden och kampanjer till viktiga uppdateringar och nyheter om era produkter eller tjänster. Genom att hålla användarna uppdaterade och engagerade ökar ni deras intresse och lojalitet gentemot er verksamhet.

2️⃣ Förbättra konverteringar och försäljning: Push-notiser har en förmåga att omedelbart nå ut till användare och få deras uppmärksamhet. Genom att skicka målinriktade meddelanden om rabatter, specialerbjudanden eller nyheter om produkter kan ni öka möjligheterna till konverteringar och försäljning. Detta hjälper er att driva mer affärer och generera bättre resultat.

3️⃣ Skapa en anpassad upplevelse: Push-notiser ger er möjlighet att skapa en personlig och anpassad upplevelse för era användare. Genom att samla in data och analysera beteenden kan ni skicka målinriktade meddelanden som är relevanta för varje användare. Detta hjälper er att bygga starka och långsiktiga relationer med era kunder.

4️⃣ Öka trafiken till er PWA: Genom att använda push-notiser kan ni locka användare till att återvända till er PWA. Meddelanden om nya innehållsuppdateringar, funktioner eller spännande evenemang kan skapa nyfikenhet och locka användare att besöka er webbapp regelbundet. Detta leder till ökad trafik och ökar chanserna till att användarna engagerar sig mer med er verksamhet.

Läs mer:

Inga Appstore eller Playstore avgifter med PWA

Alla vill ha Progressiva Webb Appar

Hemsida eller App? Kanske både-och?

Fördelarna med PWA: Ingen 30% avgift till Apple och Google för försäljning av varor och tjänster

Vad är den största händelsen efter Big Bang?

Installera en Progressiv Web App utan Appstore eller Google Playstore:

Hitta alla andra inlägg om PWA och Push